Ons team

Alaaddin Yilmaz, cardiothoracaal Chirurg

dr. Alaaddin Yilmaz

Dr. Alaaddin Yilmaz (geboren in 1970 in Emirdag, Turkije) studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Gent waar hij in 1996 promoveerde tot dokter in de genees-, heel- en verloskunde. Hij startte zijn opleiding in de algemene heelkunde in het St. Jozef Ziekenhuis en het Maria Middelares Ziekenhuis van Gent. Hij vervolledigde zijn opleiding in het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein in Nederland o.l.v. Prof Dr. van Swieten. Verder lezen »

favicon

dr. Silke Van Genechten

Dr. Silke Van Genechten (onder constructie) Verder lezen »

Het hospitalisatieteam

Het verpleegkundig team van de afdeling cardiothoracale chirurgie, onder leiding van Bert Vanhoecke (hoofdverpleger), bestaat uit 22 verpleegkundigen. Elk van hen biedt u na uw ingreep de nodige zorg en een helpende hand. Zij ondersteunen u tijdens het genezingsproces en helpen u uw zelfstandigheid zo snel mogelijk terug te vinden. Met vragen of problemen kan u steeds bij hen terecht. Verder lezen »

Cardiochirurg die een live minimaal invasieve operatie bijwoont

De instrumentisten

De cardiochirurgen worden tijdens de ingreep bijgestaan door operatie-verpleegkundigen, waarvan 8 een specifieke opleiding kregen in het instrumenteren tijdens hartoperaties. Verder lezen »

De dienst Perfusie

Als deel van het multidisciplinair team creëren perfusionisten de best mogelijke condities zodat de andere teamleden de meest optimale zorg kunnen bieden aan de patiënt.  Tijdens de hartoperatie nemen zij de vitale functies van de patiënt over door de hartlongmachine te bedienen. Omdat in het Jessa Ziekenhuis kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel wordt gedragen, zijn de medewerkers constant bezig om de patiënten de best mogelijke behandeling en zorg aan te bieden. Verder lezen »

Scroll naar boven