Alaaddin Yilmaz, cardiothoracaal Chirurg
Cardiothoracaal chirurg

dr. Alaaddin Yilmaz

Dr. Alaaddin Yilmaz (geboren in 1970 in Emirdag, Turkije) studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Gent waar hij in 1996 promoveerde tot dokter in de genees-, heel- en verloskunde. Hij startte zijn opleiding in de algemene heelkunde in het St. Jozef Ziekenhuis en het Maria Middelares Ziekenhuis van Gent. Hij vervolledigde zijn opleiding in het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein in Nederland o.l.v. Prof Dr. van Swieten. Verder lezen »

Cardiothoracaal chirurg

dr. Abdullah Kaya

Dr. Abdullah Kaya behaalde zijn artsendiploma in 2001 aan Universiteit Utrecht. Daarna specialiseerde hij zich tot cardiothoracaal chirurg in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein waar hij van 2010 tot 2014 werkte. In 2014 behaalde hij zijn doctoraat op het gebied van aortawortelchirurgie en stapte hij over naar een Academisch Medisch Centrum Amsterdam tot zijn aanstelling bij Jessa op 1 april 2019. Sinds 1 augustus 2020 is hij erkend geneesheer-specialist in België en staflid Cardiothoracale Heelkunde. Sinds 1 juni 2020 is aangesteld als gastprofessor aan de UHasselt. Verder lezen »

Team cardiothoracale chirurgie

Het hospitalisatieteam

Het verpleegkundig team van de afdeling cardiothoracale chirurgie, onder leiding van Bert Vanhoecke (hoofdverpleger), bestaat uit 22 verpleegkundigen. Elk van hen biedt u na uw ingreep de nodige zorg en een helpende hand. Zij ondersteunen u tijdens het genezingsproces en helpen u uw zelfstandigheid zo snel mogelijk terug te vinden. Met vragen of problemen kan u steeds bij hen terecht. Verder lezen »

Cardiochirurg die een live minimaal invasieve operatie bijwoont
Operatie-verpleegkundigen

De instrumentisten

De cardiochirurgen worden tijdens de ingreep bijgestaan door operatie-verpleegkundigen, waarvan 8 een specifieke opleiding kregen in het instrumenteren tijdens hartoperaties. Verder lezen »

Klinische perfusionisten

De dienst Perfusie

Als deel van het multidisciplinair team creëren perfusionisten de best mogelijke condities zodat de andere teamleden de meest optimale zorg kunnen bieden aan de patiënt.  Tijdens de hartoperatie nemen zij de vitale functies van de patiënt over door de hartlongmachine te bedienen. Omdat in het Jessa Ziekenhuis kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel wordt gedragen, zijn de medewerkers constant bezig om de patiënten de best mogelijke behandeling en zorg aan te bieden. Verder lezen »

Scroll naar boven